Contact și feedback

Nu obții 100 de puncte sau ai nelămuriri în privința problemelor? Scrie-mi pe Instagram.


Ai găsit o greșeală, vrei să raportezi un utilizator sau vrei să comunici altceva? Folosește formularul de contact.


Vrei să ne transmiți o părere despre platformă? Folosește formularul de feedback.

Shortcuturi

Folosește următoarele shortcuturi pentru a naviga mai ușor pe platformă.

Generale

Meniu shortcuturi?
Căutare probleme sau utilizatori/
Navigare printre rezultatele căutării↑, ↓
Meniu de contact și feedbackCTRL + Shift + F
Ieșire din meniuriEsc

Editor probleme

Setări editorCTRL + Shift + S
Schimbare stil editorCTRL + Shift + E
Șabloane de codCTRL + Shift + 1/2/3
Golire editorCTRL + Shift + 4
Du-te la Cursuri Du-te la Meditații informatică Probleme de informatică Du-te la Probleme de informatică pentru Clasa a IX-a Du-te la Probleme de informatică pentru Clasa a X-a Du-te la Probleme de informatică pentru Clasa a XI-a Du-te la Lecții Du-te la Bacalaureat NOU Du-te la Olimpiade și concursuri

Clasa a IX-aVectori (tablouri unidimensionale)Algoritmi avansați pe vectori

Algoritmi avansați pe vectori Probleme de informatică

98. Sume partiale

Colecția InfoAs Grea (8 )

Dându-se un șir de numere naturale și mai multe intervale de indici, să se afle suma elementelor dintre intervalele date.

713. Teatru

ONI 2008, clasa a IX-a Grea (8 )

Alina este mare iubitoare de teatru. Directorul teatrului i-a oferit șansa să joace în mai multe spectacole, ca figurant, deocamdată. Costumiera de scenă a decis să-i dea C costume diferite dintre cele care sunt destinate acestei stagiuni. Alina va duce costumele acasă și le va ajusta ca să-i vină bine. Cunoscând costumul asociat fiecărei zile a stagiunii, ajutați-o pe Alina să-și aleagă cele C costume diferite, în așa fel încât să poată juca într-un număr cât mai mare de piese consecutive.

728. Numar

OJI 2010, clasa a IX-a Grea (8 )

Se dă un număr rațional strict pozitiv q, sub formă de fracţie zecimală. Să se determine două numere naturale a și b astfel încât q = a / b, iar modulul diferenței dintre a și b să fie minim.

737. Sume

Moisil++ 2016, clasa a IX-a Grea (8 )

Fie N un numar natural și un șir de N numere naturale V[1], V[2], …, V[N]. Pentru M întrebări de forma (i,j), să se calculeze suma termenilor V[i], V[i + 1], …, V[j].

739. Rica

Moisil++ 2016, clasa a X-a Grea (8 )

Rică a învățat la școală despre șiruri recurente și a primit ca temă să lucreze cu un anumit șir. Rică știe că primele elemente din acest șir sunt următoarele: 1, 1, 2, 4, 7, 13, 24, 44, 81, 149, 274, 504. Tema lui Rică este să găsească termenul de pe locul X. Rică nu știa să zică regula șirului nostru, de aceea el vă cere ajutorul.

742. Ambuscada

RAU Coder 2020 Grea (8 )

N soldați, numerotați de la 1 la N, sunt prinși într-o ambuscadă. Asupra lor se execută M atacuri de tun. Atacurile afectează nu doar un soldat, ci un interval de soldați, provocând fiecăruia dintre aceștia o anumită pierdere (damage). De exemplu, atacul (3, 7, 5) afectează soldații 3, 4, 5, 6, 7 cu 5 damage. La început, toți soldații au V vieți. Câți soldați rămân în viață după cele M atacuri?

758. Turisti

Simulare OJI 2024, ediția 1 Grea (8 )

De Crăciun, m grupuri de turiști vor să se cazeze în Poiana Brașov. Ajută cele m grupuri de turiști să se cazeze la cele n hoteluri din stațiune, într-un mod cât de eficient posibil.

767. Depozit

InfoMoisil 2024, clasele VII-VIII Grea (8 )

Tatăl lui Andrei are un depozit de marfă. Deoarece urmează o perioadă aglomerată Andrei și-a propus să-și ajute tatăl pentru a avea gestiunea corectă a obiectelor din depozit. În depozit se află N obiecte numerotate de la 1 la N, iar fiecare obiect are un stoc. Pe parcursul unei perioade de timp, la depozit au loc T operații. O operație este fie de intrare (când obiectul intră în depozit), fie de ieșire (când obiectul iese din depozit).

8 probleme

Solutionarea Alternativa a Litigiilor Solutionarea Online a Litigiilor

ASPIRE EDUCATION LABS SRL