Contact și feedback

Nu obții 100 de puncte sau ai nelămuriri în privința problemelor? Scrie-mi pe Instagram.


Ai găsit o greșeală, vrei să raportezi un utilizator sau vrei să comunici altceva? Folosește formularul de contact.


Vrei să ne transmiți o părere despre platformă? Folosește formularul de feedback.

Shortcuturi

Folosește următoarele shortcuturi pentru a naviga mai ușor pe platformă.

Generale

Meniu shortcuturi?
Căutare probleme sau utilizatori/
Navigare printre rezultatele căutării↑, ↓
Meniu de contact și feedbackCTRL + Shift + F
Ieșire din meniuriEsc

Editor probleme

Setări editorCTRL + Shift + S
Schimbare stil editorCTRL + Shift + E
Șabloane de codCTRL + Shift + 1/2/3
Golire editorCTRL + Shift + 4

Centrul de ajutor » Despre cont

Cum să activezi modul întunecat (dark mode) pe InfoAs

Uneori poate fi iritantă sau obositoare tema albă a site-urilor web pe care navighezi — în special când ești într-un mediu mai întunecat (sau e seară).

Fix din acest motiv am lansat modul întunecat. Modul întunecat oferă o schemă de culori aproape inversată, fundalul fiind un gri închis, iar textul fiind alb. Țineți cont că tema întunecată este încă în lucru, și pot exista anumite erori vizuale în anumite secțiuni (pe care vă rugăm să le raportați pe formularul de contact, mulțumim ♥️).

Atenție: Doar persoanele abonate la InfoAs sunt eligibili pentru tema întunecată. Știm că poate reprezenta o supărare pentru unii, însă InfoAs este un proiect care necesită o formă de venit pentru a se putea susține, iar acest abonament este o soluție simplă și ieftină de a ne putea ajuta proiectul.

Cum se poate activa tema întunecată

Tema întunecată se poate activa de pe pagina de Modificare profil. Navighează la secțiunea Personalizare cont și apasă pe Activează tema întunecată. Vei fi nevoit să dai refresh paginii pentru ca tema să se aplice.

Tema va rămâne aplicată pe contul tău indiferent de dispozitivul pe care îl folosești, iar dacă te deloghezi, tema se va reseta la cea implicită (adică cea albă).


Articolul de față a fost publicat sau actualizat de Poza de profil a utilizatorului @infoasInfoAs infoas pe data de 07 septembrie 2021, 03:00.