Contact și feedback

Nu obții 100 de puncte sau ai nelămuriri în privința problemelor? Scrie-mi pe Instagram.


Ai găsit o greșeală, vrei să raportezi un utilizator sau vrei să comunici altceva? Folosește formularul de contact.


Vrei să ne transmiți o părere despre platformă? Folosește formularul de feedback.

Shortcuturi

Folosește următoarele shortcuturi pentru a naviga mai ușor pe platformă.

Generale

Meniu shortcuturi?
Căutare probleme sau utilizatori/
Navigare printre rezultatele căutării↑, ↓
Meniu de contact și feedbackCTRL + Shift + F
Ieșire din meniuriEsc

Editor probleme

Setări editorCTRL + Shift + S
Schimbare stil editorCTRL + Shift + E
Șabloane de codCTRL + Shift + 1/2/3
Golire editorCTRL + Shift + 4

Centrul de ajutor » Politici și termeni

Termeni și condiții

Termenii și condițiile de față reglementează utilizarea tuturor produselor și serviciilor ASPIRE EDUCATION LABS SRL, cu sediul în Brașov, incluzând site-ul web infoas.ro și conținutul acestuia. De aceea, sunteți obligat să parcurgeți acest document înainte de a utiliza platforma InfoAs în vreun fel.

Utilizând sau interacționând în vreun fel cu site-ul web InfoAs (și cu conținutul acestuia) sau cu produsele sau serviciile sale, vă exprimați acordul în legătură cu termenii și condițiile care urmează. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, sau nu doriți să fiți limitat de aceștia, nu utilizați site-ul web InfoAs, produsele sau serviciile sale.

Definiții

  • Platforma, Site-ul, sau Prestatorul — se referă la proiectul denumit InfoAs al ASPIRE EDUCATION LABS SRL (numit în continuare Aspire), site-ul web accesibil prin link-ul https://infoas.ro și conținutul acestuia, totalitatea produselor și serviciilor oferite de Aspire;
  • Tu sau Dumneavoastră — se referă la dumneavoastră, ca și utilizator al site-ului web, al conținutului, al produselor și al serviciilor InfoAs;
  • Administrator, respectiv Moderator — se referă orice partener care administrează, respectiv moderează platforma;
  • Vizitator — se consideră orice persoană fizică, orice persoană juridică sau orice entitate juridică care vizionează conținutul site-ului web InfoAs, sau produsele și serviciile oferite de InfoAs;
  • Utilizator — se consideră orice persoană fizică cu vârsta de cel puțin 16 ani, sau orice persoană juridică, sau orice entitate juridică care are un cont înregistrat pe platformă și care, prin finalizarea procesului de creare a contului, și-a expirat acordul cu privire la Termenii și Condițiile platformei (documentul de față), precum și a Politicii de confidențialitate;
  • Cumpărător, sau Client — se referă la orice persoană fizică cu vârsta de cel puțin 16 ani, sau orice persoană juridică, sau orice entitate juridică care își creează un cont pe platformă (utilizator) și care efectuează plata vreunui produs sau serviciu;

Servicii disponibile

Platforma de informatică, versiunea gratuită

Versiunea gratuită a platformei de informatică InfoAs oferă accesul la o largă colecție de probleme din domeniul informaticii, structurate pe programa școlară, fiecare problemă venind cu un evaluator specific integrat în platformă, prin care utilizatorul poate să își verifice corectitudinea rezolvării sale printr-o serie de teste specifice.

Versiunea gratuită a platformei oferă și alte beneficii: lecții de informatică, ce reprezintă un suport teoretic al problemelor, concursuri organizate în cadrul platformei cu posibile premii (fizice sau virtuale), indicații și rezolvări consistente pentru fiecare problemă în parte, precum și un sistem complex de organizare a claselor, pentru profesorii de informatică.

Versiunea gratuită poate conține anunțuri publicitare pe paginile platformei. Detalii despre respectivele serviciile terțe folosite se găsesc în politica de confidențialitate.

Servicii și produse contra cost

InfoAs oferă servicii sau produse digitale contra cost (denumite în continuare produse).

Nu putem garanta că produsele care s-au găsit la un moment dat pe site vor fi disponibile în orice moment pentru achiziționare. Nu vom avea nicio răspundere față dvs. în situația în care un produs nu se mai regăsește pe site. Deși vom încerca să avem în timp real pe site actualizare informațiile privind disponibilitatea produselor, nu putem garanta faptul că aceste informații vor fi actualizate, în orice moment. Toate comenzile vor depinde de existența produselor în stoc.

Garanții: în măsura în care produsele sunt indisponibile, dar dvs. ați plasat deja comanda, vă vom informa cu privire la indisponibilitatea acestor produse și vă vom recomanda produse similare, la valoare egală sau apropiată care pot fi comandate. În măsura în care nu doriți să comandați produsele similare recomandate de noi, vom anula comanda, iar în măsura în care ați plătit deja prețul produselor, vom proceda la returnarea sumelor de bani în cel mai scurt timp.

Prețul produselor este afișat în lei pe site și include taxa pe valoare adăugată. În măsura în care există o eroare cu privire la prețul afișat pe site, vă vom aduce la cunoștință în cel mai scurt timp, urmând să vă returnăm suma de bani achitată suplimentar sau să vă solicităm o sumă de bani suplimentară. În măsura în care noul preț nu este mulțumitor pentru dvs., nu răspundeți la solicitarea noastră sau nu vă putem contacta, vă vom anula comanda și vă vom rambursa cât mai curând posibil suma de bani achitată.

Prețurile produselor vor putea fi actualizate/modificare în orice moment, iar această actualizare/modificare va înlocui orice preț anterior. Comenzii dvs. i se vor aplica prețurile de la momentul plasării efective a comenzii.

Plata produselor comandate se face prin platforma digitală Stripe. Veți putea plăti folosind modalitatea de plată preferată de dumneavoastră.

Dacă optați pentru plata online cu cardul bancar, procesarea datelor de pe cardul dumneavoastră se face prin intermediul Stripe, iar noi nu vom stoca niciun fel de date referitoare la cardul dumneavoastră.

Dacă optați pentru plata prin card, instituția emitentă va proceda la validarea și autorizarea plății. În situația în care, tranzacția nu se procesează din motive independente nouă (de exemplu: fonduri inexistente pe card, card expirat), contractul dintre noi nu se încheie și nu vom avea nicio obligație să livrăm produsele, însă dvs. puteți selecta o altă metodă de plată sau puteți încerca din nou procesarea plății cu un card valid.

Pentru produse fizice, taxele de transport sau de livrare nu sunt incluse în preț, cu excepția anumitor oferte care vor fi aduse la cunoștința dvs., dacă va fi cazul, prin intermediul site-ului.

Nu vom fi trași la răspundere pentru niciun fel de întârzieri sau nereușite în îndeplinirea serviciilor noastre, dacă intervine un caz de forță majoră sau un caz fortuit. Forța majoră include, dar nu se limitează la schimbări în legi sau reglementări, embargouri, războaie, acte teroriste, revolte, incendii, cutremure, accidente nucleare, inundații, greve, epidemii, pandemii, condiții meteorologice și acte ale hackerilor sau furnizorilor de servicii de internet.

Produsele și serviciile achiziționate sunt destinate folosirii de către o singură persoană fizică, pe contul personal InfoAs. În cazul în care observăm nereguli în ceea ce privește folosirea unui produs sau seriviciu (de exemplu, dar fără a se limita la: folosirea aceluiași cont de către multiple persoane pentru a beneficia de același produs; copierea sau distribuirea produselor/serviciilor pe sau în afara platformei InfoAs), ne rezervăm dreptul de a dezactiva produsul, seriviciul sau contul și să contactăm organele de poliție competente.

În funcție de tipul produsului/serviciului achiziționat, vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile suplimentare. Prin „durată de viață” se înțelege perioada minimă în care puteți accesa produsul/serviciul, de la momentul achiziționării acestuia.

Cursuri

Toate cursurile achiziționate au o durată de viață de cel puțin 365 de zile, ținând cont de faptul că durată de viață extinsă pot primi cei care au achiziționat orice curs până la data de 31 decembrie 2023, prin cerere specială trimisă la formularul de contact.

Simulări de examene

Toate simulările de examene achiziționate au o durată de viață de cel puțin 365 de zile.

Alte produse

În afara situațiilor în care este specificat altfel, durata de viață minimă a unui produs sau serviciu achiziționat este de 365 de zile.

Responsabilitățile utilizatorilor în timpul accesării sau utilizării site-ului, a produselor sau a serviciilor oferite de către InfoAs

Utilizarea platformei trebuie să fie în acord cu legea din vigoare, respectând totodată Termenii și Condițiile prevăzute în acest document sau orice alt contract stabilit dintre utilizator și platformă.

Este strict interzisă utilizarea abuzivă a platformei. Reprezintă utilizare abuzivă orice fel de utilizare a platformei într-un mod care contravine practicilor comerciale corecte, a legislației în vigoare sau în orice alt mod care ar fi de natură să prejudicieze în orice fel platforma sau afiliații acesteia.

Utilizatorul acceptă să fie contactat prin email pentru înștiințări legate de schimbări ale termenilor și condițiilor sau altor politici, înștiințări legate de comenzile efectuate, sau altele asemenea.

Drepturi pe care platforma și le rezervă; alte informații despre platformă

Platforma InfoAs nu oferă nicio garanție în mod expres sau implicit, în ceea ce privește, informația, conținutul, imaginile, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site se face pe propriul risc.

Platforma își rezervă dreptul de a refuza accesul unor utilizatori sau vizitatori la platformă, fie total, fie parțial (doar o parte dintre funcții nu sunt valabile).

Platforma își rezervă dreptul de a face schimbări neanunțate de orice fel pe platformă, incluzând schimbarea termenilor și condițiilor sau a politicii de confidențialitate.

Platforma își rezervă dreptul de a restricționa procesarea și/sau livrarea unei comenzi din motive de, dar nu limitate la: fraudă din partea utilizatorului, comportament din partea utilizatorului care poate prejudicia interesele platformei sau ale afiliaților acesteia, comportament abuziv din partea utilizatorului.

Descrierea tuturor serviciilor, atât contra cost, cât și gratuite sau oferite contra costului unor monede virtuale, realizată inclusiv prin, dar fără a se limita la, nume, texte descriptive, prezentări grafice (imagini) sau audio/video, nu impun nicio obligație platformei, acestea având rol exclusiv de prezentare.

Serviciile oferite în cadrul unei promoții sau campanii se vor supune termenilor și condițiilor și/sau regulamentului acesteia.

Platforma nu mai are nicio răspundere față de utilizator.

Platforma nu răspunde pentru niciun prejudiciu cauzat de orice eroare sau disfuncționalitate tehnică (precum imposibilitatea de a încărca soluții).

Proprietate intelectuală

Platforma deține în mod exclusiv toate drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv, dar fără a se limita la, drepturi de autor, drepturi asupra mărcilor, drepturi de design) asupra platformei, serviciilor și produselor oferite de InfoAs.

Doar în cazul în care este specificat altfel, toate informațiile disponibile pe platformă (inclusiv, dar fără a se limita la, text — probleme, indicații, rezolvări etc., imagini, logouri, simboluri) care pot fi vizualizate sau accesate în orice mod, atât pe site-ul web infoas.ro, cât și în cadrul emailurilor trimise, sunt și rămân proprietatea exclusivă InfoAs. Deși anumite secțiuni alte platformei readuc la cunoștință acest lucru (spre exemplu, indicațiile și rezolvările problemelor), acest lucru este valabil și fără alte avertizări sau observații.

Utilizatorul și vizitatorul nu dețin dreptul de a copia sau transfera informațiile descrise în alineatul anterior, pentru niciun scop (personal sau nu, comercial sau nu), fără acordul scris expres al InfoAs. Orice abatere reprezintă o încălcare a Legii 8/1996 și poate fi tratată ca atare.

Notă privind problemele compuse pe platformă

Toate personajele și evenimentele care apar în problemele compuse pe platformă (chiar și cele bazate pe realitate) sunt complet fictive.

Contactarea prestatorului

Pentru a contacta platforma, se poate utiliza formularul de contact disponibil la infoas.ro/contact.

Platforma își rezervă dreptul de a nu participa la vreo altă formă de comunicare, precum folosirea adreselor de email, mesajelor private sau publice din cadrul diverselor rețele de socializare, etc.


Ultima actualizare a acestui articol a avut loc pe data de 01 ianuarie 2024, 14:10.