Contact și feedback

Nu obții 100 de puncte sau ai nelămuriri în privința problemelor? Scrie-mi pe Instagram.


Ai găsit o greșeală, vrei să raportezi un utilizator sau vrei să comunici altceva? Folosește formularul de contact.


Vrei să ne transmiți o părere despre platformă? Folosește formularul de feedback.

Shortcuturi

Folosește următoarele shortcuturi pentru a naviga mai ușor pe platformă.

Generale

Meniu shortcuturi?
Căutare probleme sau utilizatori/
Navigare printre rezultatele căutării↑, ↓
Meniu de contact și feedbackCTRL + Shift + F
Ieșire din meniuriEsc

Editor probleme

Setări editorCTRL + Shift + S
Schimbare stil editorCTRL + Shift + E
Șabloane de codCTRL + Shift + 1/2/3
Golire editorCTRL + Shift + 4

Centrul de ajutor » Politici și termeni

Termeni și condiții

Termenii și condițiile de față reglementează utilizarea tuturor produselor și serviciilor InfoAs, incluzând site-ul web infoas.ro și conținutul acestuia. De aceea, ești obligat să parcurgi acest document înainte de a utiliza platforma InfoAs în vreun fel.

Utilizând sau interacționând în vreun fel cu site-ul web InfoAs (și cu conținutul acestuia) sau cu produsele sau serviciile sale, îți exprimi acordul în legătură cu termenii și condițiile care urmează. În cazul în care nu ești de acord cu acești termeni și condiții, sau nu dorești să fii limitat de aceștia, nu utiliza site-ul web InfoAs, produsele sau serviciile sale.

Definiții

  • Platforma, Site-ul, sau Prestatorul — se referă la proiectul personal InfoAs coordonat de Satnoianu Dominic Ioan, site-ul web accesibil prin link-ul https://infoas.ro și conținutul acestuia, totalitatea produselor și serviciilor oferite de InfoAs;
  • Tu sau Dumneavoastră — se referă la dumneavoastră, ca și utilizator al site-ului web, al conținutului, al produselor și al serviciilor InfoAs;
  • Administrator, respectiv Moderator — se referă orice partener care administrează, respectiv moderează platforma;
  • Vizitator — se consideră orice persoană fizică, orice persoană juridică sau orice entitate juridică care vizionează conținutul site-ului web InfoAs, sau produsele și serviciile oferite de InfoAs;
  • Utilizator — se consideră orice persoană fizică cu vârsta de cel puțin 16 ani, sau orice persoană juridică, sau orice entitate juridică care are un cont înregistrat pe platformă și care, prin finalizarea procesului de creare a contului, și-a expirat acordul cu privire la Termenii și Condițiile platformei (documentul de față), precum și a Politicii de confidențialitate;
  • Cumpărător, sau Client — se referă la orice persoană fizică cu vârsta de cel puțin 16 ani, sau orice persoană juridică, sau orice entitate juridică care își creează un cont pe platformă (utilizator) și care efectuează plata vreunui produs sau serviciu;

Servicii disponibile

Platforma de informatică, versiunea gratuită

Versiunea gratuită a platformei de informatică InfoAs oferă accesul la o largă colecție de probleme din domeniul informaticii, structurate pe programa școlară, fiecare problemă venind cu un evaluator specific integrat în platformă, prin care utilizatorul poate să își verifice corectitudinea rezolvării sale printr-o serie de teste specifice.

Versiunea gratuită a platformei oferă și alte beneficii: lecții de informatică, ce reprezintă un suport teoretic al problemelor, concursuri organizate în cadrul platformei cu posibile premii (fizice sau virtuale), indicații și rezolvări consistente pentru fiecare problemă în parte, precum și un sistem complex de organizare a claselor, pentru profesorii de informatică.

Versiunea gratuită poate conține anunțuri publicitare pe paginile platformei. Detalii despre respectivele serviciile terțe folosite se găsesc în politica de confidențialitate.

Servicii contra cost

InfoAs nu oferă servicii contra cost precum abonamente de orice fel, produse fizice sau digitale, pregătiri în particular.

Responsabilitățile utilizatorilor în timpul accesării sau utilizării site-ului, a produselor sau a serviciilor oferite de către InfoAs

Utilizarea platformei trebuie să fie în acord cu legea din vigoare, respectând totodată Termenii și Condițiile prevăzute în acest document sau orice alt contract stabilit dintre utilizator și platformă.

Este strict interzisă utilizarea abuzivă a platformei. Reprezintă utilizare abuzivă orice fel de utilizare a platformei într-un mod care contravine practicilor comerciale corecte, a legislației în vigoare sau în orice alt mod care ar fi de natură să prejudicieze în orice fel platforma sau afiliații acesteia.

Utilizatorul acceptă să fie contactat prin email pentru înștiințări legate de schimbări ale termenilor și condițiilor sau altor politici, înștiințări legate de comenzile efectuate, sau altele asemenea.

Drepturi pe care platforma și le rezervă; alte informații despre platformă

Platforma InfoAs nu oferă nicio garanție în mod expres sau implicit, în ceea ce privește, informația, conținutul, imaginie, materialele sau produsele de pe site, precum și potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord în mod expres că folosirea acestui site se face pe propriul risc.

Platforma își rezervă dreptul de a refuza accesul unor utilizatori sau vizitatori la platformă, fie total, fie parțial (doar o parte dintre funcții nu sunt valabile).

Platforma își rezervă dreptul de a face schimbări neanunțate de orice fel pe platformă, incluzând schimbarea termenilor și condițiilor sau a politicii de confidențialitate.

Platforma își rezervă dreptul de a restricționa procesarea și/sau livrarea unei comenzi din motive de, dar nu limitate la: fraudă din partea utilizatorului, comportament din partea utilizatorului care poate prejudicia interesele platformei sau ale afiliaților acesteia, comportament abuziv din partea utilizatorului.

Descrierea tuturor serviciilor, atât contra cost, cât și gratuite sau oferite contra costului unor monede virtuale, realizată inclusiv prin, dar fără a se limita la, nume, texte descriptive, prezentări grafice (imagini) sau audio/video, nu impun nicio obligație platformei, acestea având rol exclusiv de prezentare.

Serviciile oferite în cadrul unei promoții sau campanii se vor supune termenilor și condițiilor și/sau regulamentului acesteia.

Platforma nu mai are nicio răspundere față de utilizator.

Platforma nu răspunde pentru niciun prejudiciu cauzat de orice eroare sau disfuncționalitate tehnică (precum imposibilitatea de a încărca soluții).

Proprietate intelectuală

Platforma deține în mod exclusiv toate drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv, dar fără a se limita la, drepturi de autor, drepturi asupra mărcilor, drepturi de design) asupra platformei, serviciilor și produselor oferite de InfoAs.

Doar în cazul în care este specificat altfel, toate informațiile disponibile pe platformă (inclusiv, dar fără a se limita la, text — probleme, indicații, rezolvări etc., imagini, logouri, simboluri) care pot fi vizualizate sau accesate în orice mod, atât pe site-ul web infoas.ro, cât și în cadrul emailurilor trimise, sunt și rămân proprietatea exclusivă InfoAs. Deși anumite secțiuni alte platformei readuc la cunoștință acest lucru (spre exemplu, indicațiile și rezolvările problemelor), acest lucru este valabil și fără alte avertizări sau observații.

Utilizatorul și vizitatorul nu dețin dreptul de a copia sau transfera informațiile descrise în alineatul anterior, pentru niciun scop (personal sau nu, comercial sau nu), fără acordul scris expres al InfoAs. Orice abatere reprezintă o încălcare a Legii 8/1996 și poate fi tratată ca atare.

Notă privind problemele compuse pe platformă

Toate personajele și evenimentele care apar în problemele compuse pe platformă (chiar și cele bazate pe realitate) sunt complet fictive.

Contactarea prestatorului

Pentru a contacta platforma, se poate utiliza formularul de contact disponibil la infoas.ro/contact.

Platforma își rezervă dreptul de a nu participa la vreo altă formă de comunicare, precum folosirea adreselor de email, mesajelor private sau publice din cadrul diverselor rețele de socializare, etc.


Articolul de față a fost publicat sau actualizat de Poza de profil a utilizatorului @infoasInfoAs infoas pe data de 19 noiembrie 2022, 13:48.